Monien mahdollisuuksien screenit ulko- ja sisäkäyttöön.

Tuomme maahan ulko­- sekä sisänäyttöratkaisut markkinoiden parhaalla hinta-­laatusuhteella. Hallitsemme koko prosessin suunnittelusta toteutukseen ja tarjoamme täyden tukemme käyttöönotosta ylläpitoon. Arkkitehtimme ohjaa lupa­asioissa ja insinöörimme laskee lujuuslaskelmat. Mainosmyyntiin tarkoitetuille screeneille laskemme tuottoarvion ammattilaisten kokemuksella.

Uuden sukupolven ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Mainoskäyttöön, tapahtumiin, vuokrakäyttöön, tiedottamiseen. Teiden varsille, julkisivuihin, julkisiin tiloihin, stadioineille ja urheilukeskuksiin, laskettelukeskuksiin, kylpylöihin.. Laajasta valikoimastamme löydämme tarpeisiisi juuri sopivan ratkaisun. Korkean tarkkuuden screenit sisälle ja tarkoituksenmukaiset ulos katseluetäisyyksistä ja koosta riippuen.

Lähtökohtaisesti tarjoamme uuden sukupolven ratkaisuja. Kevyet, energiatehokkaat ja pitkäikäiset screenimme ovat suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Kysy lisää myynnistämme!

GREENSCREEN - Ympäristöystävällistä ja Puhtaasti Digitaalista.

LED-teknologian suurin ympäristövaikutus tulee käytön aikaisesta sähkönkulutuksesta. Me Leditaulu.fi:ssä kannamme vastuumme ympäristöstä ja tarjoamme lähtökohtaisesti ainoastaan erittäin vähäkulutuksisia tuotteita. Tuotteet joissa kulutus on keskiarvoa huomattavasti maltillisempaa ovat merkittyjä GREENSCREEN- leimalla. Mainontaan tarkoitetuilla LED-Screeneillä ei myöskään synny paino- tai logistiikkakuluja vaan sisältö on puhtaasti digitaalista.

Mainospalvelut.

Saat myös mainonta- ja markkinointipalvelut samalta luukulta.

Etuna on tehokas toimintamalli, jossa asiakkaan halutessa kaikki sisältö ja materiaali tuotetaan hallitusti yhdessä paikassa. Näin ne ovat helposti jaeltavissa kauttamme screeneille, eri medioihin ja useille kohderyhmille. Keskittäminen mahdollistaa tehokkaiden markkinointikampanjoiden toteuttamisen sekä tarvittaessa nopealiikkeiset reagoinnit muuttuviin tilanteisiin. Tuotetun tiedon ja aineistojen uusiokäyttö on myös kustannustehokasta. Palvelut ja hinnat...

Sisällönhallinta.

Screenin hankinnan ohella sisällönhallintajärjestelmällä on tärkeä osuus. Markkinoilla on laaja skaala eri tasoisia järjestelmiä joiden kustannukset liikkuvat tuhannesta kymmeniin tuhansiin ja helposti ylikin. Kartoitamme tarpeisiisi sopivan ratkaisun ja opastamme käyttöönotossa.

Mainostarkoituksiin tarkoitettua screeniä voi hallita etäohjauksella mistä päin maailmaa tahansa, kuva­alan voi jakaa halutessaan useampiin osiin ja järjestelmä toistaa tarvittaessa reaaliaikaista videokuvaa.

Urheilutapahtumiin tarjoamme kustannustehokasta ratkaisua. Tulostauluohjelmistomme sopii useimpiin urheilulajeihin ja mahdollistaa mm. videomuotoiset pelaajaesittelyt, tulostaulun sekä mainostamisen halutuilla hetkillä. Ulkoasu on personoitavissa kotijoukkueen graafisen ohjeiston mukaan. Järjestelmä tukee myös useampaa kameraa ja ulkoista mediasoitinta ym.

LAATU

Screenimme on räätälöity Suomen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Tehtaamme tuotantolinjan laadunvarmistus on moniportainen ja moderni konekanta huippuluokkaa.

Laatuprosessi

Kukin yksittäinen komponentti on testattu ja todettu sopivaksi juuri tiettyihin ratkaisuihin. Kovat pakkaset, korkeat lämpötilat, meri-ilmasto ja suolapitoisuudet, rankat sateet, korkea ilmankosteus tai kaikki nämä yhdessä otetaan huomioon ja komponentit valitaan vastaamaan näihin tarpeisiin. Toki kokonaisuus ratkaisee ja myös tästä tehtaallamme on kymmenen vuoden kokemus.

Jokainen yksittäinen LED-chip käy läpi ensi vaiheen prosessin: Eriaikaisten toimitusten chipit sekoitetaan myllyssä värin- ja valontoiston yhdenmukaisuuden takaamiseksi. Kukin yksittäinen chip testataan toimivaksi ja liimataan nauhaan, jonka jälkeen nämä ovat valmiita piirilevylle. Ulkonäyttöjen osalta tämä tarkoittaa jo 30 000 yksittäisen chipin huolellista seulontaa neliömetrillä. Sisänäytöissä jopa 160 000 yksittäistä LED-chippiä käy vastaavan prosessin läpi neliömetriä kohden. Lukema on huikea kun ajatellaan näyttökokojen alkaen usein kymmenestä neliömetristä.

Viimeistely

Tästä jatkuu monivaiheinen prosessi: Juotot, pastat, uunit, lakat, kuivurit.. Loppupäässä on kokoonpanolinja jossa työ tehdään käsin ja komponentit kasataan valmiiksi kabiiniksi joista halutunkokoinen screen lopulta muodostetaan. Viimeiseksi screen viedään olosuhteiltaan stabiiliin tilaan jossa screeniä käytetään täydellä teholla vähintään neljä vuorokautta. Mikäli yksittäinen chip havaittaisiin vaurioituneeksi, vaihdettaisiin kokonainen moduuli uuteen ja prosessi käynnistettäisiin alusta.

Eri vaatimukset huomioiden screenin toimitusaika on 10-15 viikkoa tilauksesta. On mahdotonta pitää varastoa jossa on kymmentä eri varianttia, lisäksi tarpeet poikkeavat käytännössä aina toisistaan ja haluamme varmistaa että toimitamme screenin täsmälleen vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Hinnoittelu

Markkinoille tullessamme, pääargumenttimme oli yleisen hintatason alasajo. Meillä on omakohtaista kokemusta ulkoscreenin hankinnasta 4000€:n neliöhintaan muutama vuosi takaperin. Tähän hintaan emme usko yhdenkään screenin olevan järkevä sijoitus, oli loppukäyttö sitten mediatarkoituksiin, urheilutapahtumiin tai vuokrakäyttöön.

Urheiluseuroilla suomen mittakaavassa ei yksinkertaisesti ole varaa hankkia esimerkin hintaisia screenejä. Hankintoja silti tehdään, osin pakon sanelemana. Tahtotilamme on edesauttaa screenien ilosanomaa myös pienemmillekin urheiluseuroille hankinnan mahdollistavaan hintaan. Pyrimme myös seulomaan turhuudet pois, onko järkevää käyttää Euroopan suurseurojen järjestelmiä suomen olosuhteissa vai pärjäisikö maltillisemmilla ratkaisuilla?

Tavoitteemme on puolittaa yllä mainittu hintataso, neuvoa asiakasta saamaan screen tuottamaan ja ottamaan siitä kaikki mahdollinen irti jotta investoinnille on validit perusteet.

Huomioi kustannussäästöt jo suunnitteluvaiheessa!

Screenimme design ei pelkästään näytä hyvältä. Energiankulutuksen suhteen olemme edelläkävijöitä kilpailijoihin verrattuna. Parhaimmillaan pudotamme kulutuksen jopa kolmannekseen kilpailijoiden tuotteista säilyttäen silti ominaisuudet jotka takaavat laadukkaan tuotteen riittävällä valovoimalla. Viiden vuoden investoinnille säästöä kertyy helposti jo 10 000€ screenin koosta riippuen.

Oheinen taulukko kertoo kulutuksen merkityksen investoinnin kesto huomioituna:

Käyttöaika LEDITAULU (kWh/m2) Kilpailija A (kWh) Kustannus­säästö/m2 (0,1€/kwh) esim. 40M2
SCREEN €
1 vrk 2,0 4,4 0,2 9,4
1 kk 61,2 131,8 7,1 282,2
1 v 734,4 1581,1 84,7 3386,9
5 v 3 672,0 7905,6 423,4 16934,4

Mesh-sarjan rungon materiaali sekä perforoidut näyttöpinnat keventävät kehysrakenteiden ja jalustan lujuusvaatimuksia sekä tuovat säästöä näiden lisäksi myös screenin asennusvaiheessa. Perinteinen neliömetrin kabiini painaa yli 60 kg ja vaatii minimissään 2­-3 henkilöä asennuksiin, vastaava ratkaisumme painaa vain 25 kg ja on näin huomattavasti helpommin käsiteltävissä. Riskit työmaalla vähenevät, asennustyö nopeutuu, työ on mielekkäämpää.

Kyseinen mallisto on suunniteltu myös korvaamaan aikanaan asennetut screenit jotka alkavat olla jo tiensä päässä ja screenin mitoitus vastaakin yleisintä kabiinimallia. Jos olet uusimassa screeniäsi, tämä ratkaisu on juuri sinulle!

Referenssit

Emme pelkää tunnustaa olevamme verrattain nuori yritys ja referenssimme Suomessa ovat toistaiseksi lukumäärältään pienet. Silti meihin on jo luottanut jalkapalloseura FC-interin kotipyhättö, Suomen arvostetuin VERITAS-Stadion johon toimitimme 63m2 screenin. Screen on kääntyvällä jalustalla ja ottelutapahtumien ulkopuolella tuottaa pääomaansa takaisin toimien näin mainospintana.

Kiinteistösijoitusyhtiö BRA-Kiinteistöt koristivat yhden näkyvimmistä julkisivuistaan Hyvinkään ydinkeskustassa 25m2 screenillä.

Pienikin on kaunista kun sijoittelu on strategista. Hyvinkään ydinkeskustan toinen screen erottuu edukseen kehyksettömän ja ohuen kehysrakenteen designin myötä.

Tehtaamme referenssit ovat sitten laajemmat. Kymmenen vuoden aikana toimituksia on aina Norjasta Venäjälle, ja Kuala Lumpurista Yhdysvaltoihin. Jos Suomessa 25m2 screenin kokoa pidetään suurena, niin maailmalla koko saattaa olla kymmenkertainen.

Ota yhteyttä!

Harri Autero: 045 1213397 | harri.autero@leditaulu.fi

Yhteystiedot.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai vaihtoehtoisesti puhelimitse tai sähköpostitse.
Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Käytämme yhteystietojasi vain ollaksemme yhteydessä sinuun.
Emme koskaan lähetä roskapostia tai jaa yhteystietoja ulkopuolisille!